Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2011/03/28

Tort corset

...Si ca sa incepem saptamina  intr-un mod placut (chiar sexy am putea spune hehe)  am facut un tort-bust, tort-corset, whatever. E varianta-mini, de 2,5 kg. In interior am pus blat de amandina insiropat bine  si crema de vanilie cu afine.

2011/03/27

Tortulete pentru copii

Pentru azi am pregatit trei tortulete copilaresti :) primul este un tortulet pentru Teodora si pentru bunicul ei, in interior am pus blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie,crema de ciocolata si crema de vanilie cu afine.



Al doilea tortulet este pentru Oana, care implineste 1 anisor. Tortul este de post, are blat  cu cacao si mult gem, insiropat cu ciocolata  si sirop de visine dn dulceata, crema de ciocolata si dulceata de visine.



Al treilea tort ii este dedicat finutului meu, Rares- care pe 29 martie va implini 2 anisori. Tortul are in interior blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie si crema de vanilie cu afine.


2011/03/26

Tigger si...o buburuza

 Azi am pregatit doua torturi pentru copii- primul este Tigger din Winnie and friends, tort ce are in interior blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie si crema de iaurt cu bucatele de piersici si dulceata de visine.



Al doilea tort ii este dedicat Mariei Sofia si are in interior blat alb, pufos, insiropat cu vanilie si crema de iaurt cu bucatele de piersici.

2011/03/22

Tort Jack Daniel's

Pentru azi am pregatit un tort in forma de sticla de whiskey- mai precis Jack Daniel's....hic.... Nu au intrat toate detaliile de pe eticheta originala dar nu cred ca se va supara nimeni :)
In interior am pus blat de amandina bine insiropat si crema de ciocolata cu cirese negre. Cu aceasta ocazie anunt cu regret ca mi s-a terminat dulceata de cirese negre, ne vom orienta la alte fructe si la alte dulceturi :)

2011/03/19

Tort "1" Scooby Doo

A venit  timpul si pentru primul Scooby Doo, personajul preferat al lui Dennis.  In interior am pus blat alb, pufos, insiropat cu vanilie si crema de vanilie cu afine.

2011/03/17

Tort cu trandafiri

Pentru azi am pregatit un tort....de post. Am  improvizat o reteta de blat de post fara oua, unt, lapte si am pus in schimb gem de caise din besug. A iesit un blat umed, greu, ca un blat concentrat de negresa. Foarte ciocolatos, si care se potriveste de minune cu crema de ciocolata (cu frisca vegetala) si visinele din dulceata. Asa ca in loc de-un tort banal de post a iesit un ciocolatos bun-bun.

2011/03/13

Torturi de duminica

Vin si azi cu citeva torturi. Primele doua  sunt pentru Sarah, care implineste 17 ani, si-a dorit un tort-peste si inca ceva simplu, si va primi un cosulet cu flori de primavara. Ambele torturi au blat alb, pufos, insiropat cu vanilie si crema de iaurt cu piersici si cocktail de fructe exotice.


Al doilea tort (pardon, al treilea) ii este dedicat unui baietel pasionat de desenele animate cu Thomas ( including "controlorul gras":)). El va primi un tort cu personajele preferate, tort ce are in interior blat alb, pufos , insiropat cu vanilie, crema de lamiie si crema de ciocolata cu cirese negre din dulceata.



Si last but not least... un tort-router. Pentru cunoscatori. Eu nu-s  unul din acestia:)) asa ca mi-a trebuit o poza ca sa stiu ce trebuie sa fac. Tortul are blat de amandina bine insiropat, crema de vanilie si crema de ciocolata cu cirese negre din dulceata.

2011/03/12

Tort chitara electrica

Da....am mai trecut cu bine un hop hehe.... Imi plac provocarile :) pentru azi am facut primul meu tort-chitara, si electrica pe deasupra. Tortul are blat de amandina bine insiropat si crema de iaurt cu afine.

2011/03/08

8 martie 2011

La multi ani, Doamnelor! Sa fiti sanatoase, iubite si pretuite. Sa va fie sanatoase Mamele si sa va dea Dumnezeu multi ani de bucurie alaturi de Ele.
Pentru azi nu am facut nici un tort special, doar amandine. My style.



           Iar pentru Mama mea draga si pentru mamele voastre.....

          

          La multi, cit mai multi ani , fericiti si sanatosi!

2011/03/05

Torturile de azi

Pentru azi am pregatit doua tortulete "de fete". :)
Primul este un tort  pentru Erika Maria care implineste 1 an si iubeste buburuzele,  in interior am pus blat alb, bine insiropat cu vanilie, crema de vanilie si crema de iaurt cu piersici bucatele.



Iar al doilea tort este pentru o fetita mai mare, Bianca, foarte cocheta si delicata. Asa ca ea va primi un tort "de domnisoara". In interior am pus aceeasi compozitie- blat alb, bine insiropat cu vanilie, crema de vanilie si crema de iaurt cu piersici bucatele.