Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2011/06/26

Vrrrrrrum....masinute, masinute.....

He he, azi e ziua Fulger McQueen in bucataria mea! Am pregatit doi bolizi colorati si dulci, primul e un McQueen Dinoco pentru Mario, in interior am pus blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie si crema de iaurt cu bucatele de piersici.


Al doilea tortulet este un McQueen clasic, rosu, pentru Razvan. In interior am pus tot blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie si crema de iaurt in care am pus visine,afine si fulgi de ciocolata.




2011/06/24

Tort cu caracatita

Tortul de azi este o reluare a unui model mai vechi  si are in interior blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie, crema de lamiie si crema de ciocolata.

2011/06/23

Tort Kamasutra (2)

Pentru ieri am facut un nou tort Kamasutra, de data aceasta in interior am pus blat de amandina bine insiropat cu whiskey si crema de ciocolata cu bucatele de ananas. Am vrut sa public ieri tortul insa Blogspot dadea erori peste erori la postare si am renuntat.


2011/06/19

Tort Teodolit

Hai ca am ajuns sa modelez si  un teodolit  :))) Sper ca m-am descurcat onorabil si ca absolventii facultatii de cadastru promotia 2011 il vor recunoaste.
In interior tortul are blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie si rom, crema de lamiie cu jeleu de capsuni si crema de ciocolata cu lapte.

Felicitari, tineri absolventi, si mult noroc in viata!

2011/06/15

Tort Fulger McQueen Dinoco (2)

Pentru azi am pregatit un nou McQueen Dinoco , de data aceasta pentru Razvan, care implineste 6 ani si e mare fan Cars :)
In interior am pus blat alb, pufos, bine insiropat cu rom, crema de ciocolata si crema caramel cu nuci.

2011/06/13

La multi ani, surioara!

Un tort cu maci pentru sora mea, pe care o iubesc tare tare tare.
Blat alb, pufos, insiropat cu vanilie, crema de lamiie si crema de ciocolata- combinatia ei preferata :)
Sa fii sanatoasa, draga mea! La multi ani!!

2011/06/12

Gummy Bear si un tort colorat

Pentru azi am pregatit doua torturi colorate, primul este un Gummy Bear  cu blat de amandina insiropat cu rom si crema de ciocolata cu bucatele de capsuni.


Al doilea este un tort  "colorat, cit mai colorat" :) Cerintele au fost o pereche de ochelari de soare albastri, o sticluta de parfum si un tricou portocaliu. In interior am pus blat de amandina insiropat cu sirop de ciocolata si rom, crema de lamiie si  spuma de capsuni.

2011/06/11

Torturile de azi

Pentru azi am pregatit doua torturi...copilaresti. In ordinea in care vor pleca spre micutii sarbatoriti, iata primul tort, un model reluat de multe ori dar pe care imi face mare placere sa-l mesteresc :) In interior are blat alb, pufos,bine insiropat cu vanilie si crema de iaurt cu afine si visine. Sa cresti mare, Bianca si sa fii sanatoasa!


Al doilea tort este un bebe Minnie Mouse pentru  Maria-Bianca, 2 anisori. In interior am pus blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie si crema de iaurt cu afine. La multi ani!

2011/06/04

Torturile de azi

Pentru azi am facut din nou o halba de bere, cu blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie, crema de ciocolata si crema de lamiie,  spuma de pe halba este bezea acrisoara...



Al doilea tort este un Fulger McQueen decapotabil, cu blat de amandina bine insiropat cu vanilie si aceleasi creme- ciocolata si lamiie.