Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/06/13

Tort Iaz (lac,balta,helesteu :P )

Miine va fi ziua surioarei mele :) .Dupa tortul-carte de zilele trecute pe care l-a dus la scoala, ieri am sarbatorit-o cu familia si prietenii la aer curat,pe malul iazului unde ne place noua sa pescuim si sa ne petrecem zilele de week end.Fiind toti din familie bolnavi de pescuit, cel mai nimerit  am zis ca este un tort-iaz . Pestele cred ca e usor de recunoscut,insa acel mini-monstru acvatic este un fel de broscuta facuta la repezeala, va rog sa nu va socati :))
Am fotografiat tortul chiar inainte de plecare,din cauza caldurii teribile.

Tortul are blat alb, crema de lamiie si crema de ciocolata cu lapte in care am pus nuci prajite.

5 commentaires:

  1. fenomenal!!!!! imi place fff mult. semanati mult tu si sora ta.

    RépondreEffacer
  2. :))) ce draguta esti,in poza e baietelul meu de 5 ani,Tudor ;) "Surioara" mea e de fapt cu citiva ani mai mare decit mine! te pup,ce simpatica ai fost!

    RépondreEffacer
  3. La multi ani surorii tale !
    Superb tortul

    Adytza

    RépondreEffacer
  4. A iesit super fain tortul! Hey, si noi (toata familia - pana si cei mici:-) avem o boala cronica legata de pescuit! Personal, imi place sa stau cu ochii-n pluta cat e ziua de lunga (de ajung sa o vad peste tot - mi se imprima pe retina:-)))
    Pupici si La Multi Ani surioarei!

    RépondreEffacer
  5. Multumesc mult pentru urari,fetelor!!

    Petite Foury,exact asa e si la mine,nici nu conteaza la urma urmei daca prind vreun peste sau nu(desi ideal este sa prind hihihi),atita vreme cit pot sta sa urmaresc pluta sau clopoteii de la lanseta!Numai ca pe caldurile astea nu prea se poate sta pe balta :(

    RépondreEffacer