Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/06/09

Tortuletele de azi

Pentru azi am pregatit doua tortulete.Primul este un tortulet pentru tatal unei prietene,am avut mina libera si am ales sa incerc pentru prima data un tort-camasa :). Are blat alb,crema de iaurt cu fructe si crema de ciocolata cu lapte.


Al doilea este un tortulet cu un desen facut fara sablon-Alba ca Zapada si cei sapte pitici.Are blat alb si crema de iaurt cu fructe de padure.

10 commentaires:

  1. foarte bine ti-a iesit camasa
    iar cat despre desen waw!!!!!!!!!

    RépondreEffacer
  2. Exact cum zice Giovanna! Camasa e frumoasa, dar desenul te lasa fara cuvinte. Felicitari!

    RépondreEffacer
  3. Multumesc mult de tot!!! Sunt surprinsa ca va place desenul,eu eram oarecum nemultumita,zic ca se putea mult mai bine.Probabil sunt totusi prea exigenta...ma bucur foarte mult ca va place!

    RépondreEffacer
  4. minunate amandoua torturile! felicitari!

    RépondreEffacer
  5. Lissa,iti multumesc!!!Stii bine ca aprecierile tale valoreaza enorm!

    RépondreEffacer
  6. Stefana, desenul, mai ales ca este fara sablon, a iesit suuuper! Felicitari! Iar camasa, ai "calcat-o" excelent, n-are nici o dungulita :-))))
    Intrebare: cu ce ai realizat desenul?

    RépondreEffacer
  7. O LEAPSA LA MINE PE BLOG...DACA ITI FACE PLACERE S-O FACI...PUP

    RépondreEffacer
  8. @ Petite Foury: multumesc mult :) Am ales un desen de pe net,l-am copiat de pe monitor ca sa micsorez distantele intre personaje, punind o foaie de hirtie,apoi cu desenul in fatza si cu imaginea pe monitor am desenat cu mina libera direct pe discul de pasta de zahar uscat bine.Am folosit carioca alimentara neagra,iar culorile celelalte tot cu carioci alimentare le-am facut .

    @ Just Me: multumesc ca te-ai gindit si la mine! :) Astazi am o zi plina,dar daca reusesc sa gasesc niste momente mai libere o sa preiau leapsa cu placere!

    RépondreEffacer