Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal
Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal
2010/12/11
Tort Corset
Pentru azi am pregatit un tort-corset cu blat de amandina bine insiropat cu vanilie si mousse de ciocolata cu visine din visinata. Mi-era dor sa fac un tort de acest gen, senzual dar decent.
of cum colorantul polbere sa traiasca! l-am luat si eu si l-am incercat. nu face nimic in plus fata de wilton. la 3 ture de fondant negru am folosit toata cutia colorant pulbere plus 2 cutii wilton si tot nu a fost negru cum vroiam.
A, pai colorantul negru nici pe mine nu ma multumeste deloc in fondant, ma refeream la faptul ca in royal icing totusi isi face treaba, a innegrit repede icingul. Nu am descoperit inca acel colorant negru care sa fie perfect in fondant:(
in sfirsit nu le mai vad pe alea dezbracate!!! arata mult mai bine asa
RépondreEffacerDoar unul am facut dezbracat(un sin dezgolit) si tare mi-a displacut.
RépondreEffacerMultumesc, Cris :*
ce delicat este ! foarte fain !
RépondreEffacerce negru...... negru:)
RépondreEffacersuper tortul!
Hehe, Giovana, colorantul pulbere sa traiasca! ;)
RépondreEffacerDaniela,te pup!
Super ti-a iesit!
RépondreEffacerof cum colorantul polbere sa traiasca! l-am luat si eu si l-am incercat. nu face nimic in plus fata de wilton. la 3 ture de fondant negru am folosit toata cutia colorant pulbere plus 2 cutii wilton si tot nu a fost negru cum vroiam.
RépondreEffacerA, pai colorantul negru nici pe mine nu ma multumeste deloc in fondant, ma refeream la faptul ca in royal icing totusi isi face treaba, a innegrit repede icingul. Nu am descoperit inca acel colorant negru care sa fie perfect in fondant:(
RépondreEffacerok. chiar am s ail incerc si eu in royal icing. tre sa mai cumpar o cutie. acum am luat doa wilton ca nu mai aveau si pudra.
RépondreEffacer