Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2009/09/22

Baghetute crocante

Azi m-am jucat....imi facusera cu ochiul aceste baghetute crocante inca de zilele trecute,de cind   am dat de blogul Bucataria Paradis....asa-s de simple de facut,si asa de efect! Desigur,pentru M nu-s bune,dar ea a primit marul de rigoare si s-a declarat multumita ;) O sa mai fac baghetutele astea la petreceri,sunt  de mare efect,gustoase si frumusele...alaturi de o bere cred ca ar fi foarte fericite(ele,baghetutele,dar si noi,pofticiosii....).ia uite la ele cum stau in farfurie,dolofanele,ca niste purcelusi :))


Si asta e toata "productia",in afara de vreo 6 bucati pe care le-am hapait imediat ce s-au racorit... Dintr-un pachet de aluat ies destule,insa pentru o petrecere(masa mai mare sa zicem) e nevoie de doua pachete.Bun bunut!!!

7 commentaires:

  1. Sunt absolut minunate. o sa le incerc si eu in weekend
    Auzi mami, dar daca in loc de salam pui sunca de pui sau un mezel usor, nu poate manca si pitica?

    RépondreEffacer
  2. te pup,Adriana!
    Pentru prima incercare am facut exact cum era reteta originala,insa salamul poate fi f bine "eliminat",si vorba ta,se poate pune sunca de pui sau chiar carne de pui fiarta(sau facuta pe gratar) si maruntita... oricum i-au placut tare si lui G si am stabilit ca de taierea motzului sa facem si baghetutele astea ;)

    RépondreEffacer
  3. Bine te-am gasit Stefana.fELICITARI PENTRU BLOG!!...NU AM CUVINE,ai un blog foarte frumos.Ma bucur ca ti-au placut baghetutele.O zi frumoasa,si ma duc sa te pun pe lista mea.

    RépondreEffacer
  4. Multumesc mult de tot!!!!ma bucur tare ca-ti place :)

    RépondreEffacer
  5. imi place cum te exprimi tu ...azi m-am jucat putin ...pai mai mami sa-ti explic ..e imposibil sa te joci si sa-ti iasa din maini asa minunatii ...asta e talent,arta ...lucruri care mie imi lipsesc definitiv

    RépondreEffacer
  6. am facut si eu ieri baghetute. Superbe. Am cumparat aluat de folietaj gata facut, ca nu-s prea priceputa in aluaturi. Cred ca de "motz" o sa schimb reteta. Sotul meu e alergic la lactate, deci o sa elimin cascavalul iar salamurile nu prea le agream. Cred ca o sa ung foaia cu pate de pui facut in casa. Sau poate fac mai multe tavi cu diferite conbinatii.
    Multumesc mult pentru reteta

    RépondreEffacer
  7. Cu mare drag! si eu cred ca se pot face o gramada de combinatii,poate merg si cu felii ff subtiri de dovlecel,sau cu piept de pui fiert si maruntit,posibilitatile sunt nelimitate ;)

    RépondreEffacer