Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2009/09/19

"Budinca din resturi"

Aveam un rest de telemea,un rest de brinza de vaci si o punguta de parmezan...am pus la fiert pastele(cam jumatate de punga,ca atitea mai erau in casa).Separat am framintat brinza de vaci si telemeaua cu furculita,am spart 3 oua,am pus ultimele linguri de smintina din frigider,doua linguri de faina si am asteptat sa fiarba pastele.Bon...le-am clatit cu apa rece,le-am scurs si le-am turnat peste amestec,am amestecat usor si cu jumatate din punguta cu parmezan si le-am turnat intr-o tava teflonata,unsa cu unt. Aproape de sfirsit am pus si restul de parmezan deasupra...au mincat copiii mei ca disperatii, se bateau pe furculita ca puii de pasare aratati pe la Teleenciclopedia,din aceia mici,golasi,cu giturile intinse si ciocurile cascate....


5 commentaires:

  1. Super reteta Multumesc o sa i fac si eu Mariei
    Adytza

    RépondreEffacer
  2. Doamna hai ma transformi intr-o gospodina desavarsita; absolut toate retele pe care le fac de la tine imi reusesc:)
    am facut aseara budinca cu paste si branza si a fost un succes; am folosit cas de vaca, telemea, mozzarella, 3 feliute de sunca de pui, oregano si basilico; a iesit mmmmmm delicioasa, au papat toti ai casei

    p.s. lulu te "deranjeaza":D

    RépondreEffacer
  3. Luluuu ce ma bucur!! te pup si-ti multumesc ca iei in serios retetele noastre preferate ;)

    RépondreEffacer
  4. recunosc...si noi suntem fan reteta asta, numai ca nu am incercat cu parmezan....dar never say never...:)

    RépondreEffacer