Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2009/09/17

Sedinta cu parintii...

Stateam vreo douazeci de insi(in special femei,in special cucoane...not me!!) pe douazeci de scaune mititele.Majoritatea fundurilor nu incapeau pe scaunele,evident.Parintii "vechi" se uitau neincrezatori la noi,"mamicile noi".In stinga mea o mamica pe care o cunosc din clasele primare, in dreapta mea o mamica pe care o cunosc de citiva ani.Super trio de femei zalude, carora ne venea sa ne comportam ca in gimnaziu.

Mai bine de jumatate de ora s-a discutat in gol despre sala de clasa prea mica.Nu exista nici o solutie,dar s-a discutat si raaaasdiscutat.Noroc cu amicele mele,ca altfel lesinam acolo de caldura si de plictiseala.

Se mai discuta niste discutii...

Despre optionale.Engleza,pian, sah,micii ecologisti, eventual teatru.Optez pentru engleza,caci pianist nu vreau sa-l fac,sahist nicidecum, teatru absolut deloc,detest sa vad copilasii strimbindu-se si dind ochii peste cap iar parintii cazuti pe spate ii considera artisti in devenire,cind eu stiu foarte bine care-i soarta artistilor.deci...nici in gluma.Engleza merge acum,ca se distreaza si se mai prinde cite ceva de el.

Iar se mai discuta niste discutii.

Boon.... se impart niste pomelnice cu rechizite ce trebuiesc cumparate pina pe 1 octombrie- un milion de chestii,care vor costa tot undeva la vreun milion.Bun asa.Alta la rind.

Se mai discuta un pic despre rugamintea de a tine copiii acasa daca stranuta si le curge nasul,pentru a preveni imbolnavirile.Mi se pare o chestie de bun-simt,avind-o pe M de un anisor,expusa oricum virusurilor aduse de T.

Se alege comitetul de parinti.Momente de tacere,oameni in toata firea stateam cu ochii in pamint sperind sa nu fim propusi.De partea cealalta a salii de clasa citeva cucoane frematau.Au fost propuse,alese si felicitate.Avem comitet de parinti.Sa traiti!(....bine....)

Ultima chestiune....si cea mai importanta...fondul clasei.Propusa suma- 50 ron,platit,trecut pe lista,inchis fermoarul de la geanta, discutii de complezenta,fuga afara,unde ma astepta G turbat cu copiii.Trecusera aproape doua ore.

Asta fu tot.Dincolo de toate amanuntele enervante,a fost un moment magic.Sunt mama si am mers la prima sedinta cu parintii,restul nu mai conteaza.

6 commentaires:

  1. cat de usor comentezi pt lucruri care ar trebui luate un pic in serios. Invatamantul este din ce in ce mai imbecil pt ca , pe de o parte, vin parinti care sunt sictiriti de viata si nu mai intelg rostul lucrurilor, iar pe de alta parte, de ce sa nu recunoastem, calitatea cadrelor didactice este din ce in ce mai scazuta. De asta nu mai avem copiii pe care ii dorim, pt ca este plictisitoare o sedinta care incearca sa limiteza anumite lucruri. Daca nu mai e bine sa fie pianist, actor, fa-l manelist, ca poate asa o sa aiba bani, iar tu ca parinte o sa te mandresti.

    RépondreEffacer
  2. Parerile anonime se iau in calcul?????? Anonim...Anonim ...da' sa stim si noi cum o/il cheama....sau de ce....e acritura

    RépondreEffacer
  3. o,nu vazusem ca s-a comentat la acest subiect :D
    draga anonim,se vede ca nu ai stat sa citesti cu atentie nici ceea ce am scris aici,nici ceea ce am scris la profil.Daca ai fi citit,ai fi stiut ca sunt violonista,deci artist,deci....stiu despre ce vorbesc :) Poate o fi un sentiment inaltator pentru alti parinti sa-si vada copilul trintind cu degetele in pian sau recitind Luceafarul cu ochii dati peste cap si tinindu-se de slitul pantalonasilor,pentru mine insa e treaba serioasa,iar eu la o viata de studiu si copilarie pierduta,sacrificii si alte lucruri de genul asta NU o sa-l expun.Daca ai fi vazut ca sunt violonista,ai fi inteles ca am facut o facultate minunata si ca sunt formata ca artist.Am scris la profil ca urasc manelele,dar iata ce se intimpla cind intra cineva si-si da repede cu parerea fara sa fie un pic pus in tema.
    Asa ca,Anonimule...Zi merci ca am fost indeajuns de ingaduitoare si nu ti-am sters comentariul...nu de alta,dar poate iti mai place sa intri pe aici si sa citesti ce lucruri geniale ti-au iesit din degetelele alea care bateau isteric pe tastatura :P

    RépondreEffacer
  4. Nici eu nu sunt de acord cu ceea ce a scris " anonim"......probabil din cauza faptului ca "sunt cadru didactic"

    RépondreEffacer
  5. Eu sunt o profa incepatoare si cautam pe net cam ce as putea discuta cu parintii la sedinta, e prima mea sedinta cu parintii (asta daca vor veni, nu prea se practica venirea la sedinta la noi la scoala). Sper sa nu ii plictisesc... Foarte frumos scrieti, va doresc o viata fericita alaturi de copiii si sotul dvs!

    RépondreEffacer
  6. De ce sedintele nu sunt bune. Afli si tu ce se intampla cu copilul tau. Daca o ia razna si tu nu stii.

    RépondreEffacer