Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2009/09/28

Tort pentru Simina

Miine nasa lui T implineste 30 de ani. Suntem prietene din vremea de cind eram amindoua studente la Conservator,o iubesc mult si e o prietena  si o nasa minunata.I-am facut cu toata bucuria un tortulet special.



10 commentaires:

  1. Mamistef felicitari pentru minunea asta de tort... e super... toate sunt superbe si gustoase cu siguranta...

    RépondreEffacer
  2. Multumesc,draga mea!!! Ce sa fac...incerc si eu sa progresez :)

    RépondreEffacer
  3. mda,mai esti si modesta ...draga duamna te anunt ca esti ultramegaextrasuper priceputa si talentata :*

    RépondreEffacer
  4. mmmmm Torturi...pe care daca nu le gusti ai parte de torturi interioare si de ganduri care mai de care mai :P inspirate...asa m-a inspirat "tortul bust" persoana cu surpriza poate sa confirme:P.... in rest stau la panda pentru fiecare felie noua de tort care mai apare "pe piatza" si ma gandesc la decolteuri,buburuze, de ce nu...la buburuze in decolteuri dar mai ales, dincolo de designul incantator si de fiecare data nou ma gandesc la creme si la blaturi pentru ca cei care se uita au parte doar de forma si eu is inebunit dupa fond in general si in cazul torturilor tale in mod special .

    RépondreEffacer
  5. :))))) suuuper tare esti,finule! pentru comentariul asta haios meriti INCA un tort bust! :))cu o buburuza pe el ;)....sau o buburuza cu bust? :D

    RépondreEffacer
  6. Foarte frumos tortuletul, finut, iar glazura e perfecta, felicitari si La multi ani pt nasa lui Tudor!

    RépondreEffacer
  7. Multumesc mult,Livia!Si torturile tale sunt foarte,foarte frumoase!!

    RépondreEffacer
  8. Mutumesc frumos Stefana! Te rog sa-mi spui la tortul asta cu glazura, daca si pe margine e blat, adica un tort carapace. Eu am incercat odata glazura asta la un tort cu ganaghe pe interior, blat simplu, si acolo unde era crema nu mi-a prins galzura. Sper ca intelegi ceva din explicatiile mele :)

    RépondreEffacer
  9. Da,inteleg,si eu am avut emotii mari cu el,tot din aceleasi considerente ;) nu e carapace,straturile sunt unul din mousse de cioco si celalalt din visine in jeleu, si exista riscul sa se topeasca.Am asteptat sa fie racorita bine de tot glazura,am pregatit spatiul in frigider si imediat ce am turnat primul strat ,nici nu am mai asteptat sa se scurga bine de tot,l-am mutat cu tot cu gratar intr-o tava si am bagat tortul in frigider.S-a "sigilat" cumva...dar sa stii ca da,a avut tendinta sa curga un pic crema din amindoua straturile.Cu al doilea si al treilea rind de glazura s-a acoperit frumos in continuare.Dar si eu sunt de parere ca metoda "carapace" e ideala pt un tort glazurat astfel ;)

    RépondreEffacer
  10. Multumesc frumos pt raspuns! Am inteles acum, cred ca data viitoare voi face si eu carapace pt un tort cu glazura, dar na din exeperiente invatam ;) Pupici si multa sanatate!

    RépondreEffacer