Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2009/09/12

Torturi











De citeva luni mi-am descoperit o noua pasiune- torturile.Sa le fac,sa le ornez asa cum ma pricep, sa le ofer.M-am transformat intr-un mare burete,stau pe http://www.culinar.ro/forum/ si citesc cit pot de mult,imi salvez in pc tot ce ma intereseaza....invat.Nu am mai invatat demult,din facultate,si la un moment dat cred ca imi si disparuse dorinta,capacitatea si pasiunea de a invata.Mi-era dor sa fiu pasionata de ceva intr-o asemenea masura,si sunt fericita ca imi ies si unele lucruri dragute din miini.








































































































Acum visez sa fac un tort special pentru M,care va implini in curind 1 an.Trebuie sa fie ceva minunat,nemaivazut,delicios,caci puiul ciorii merita ce-i mai bun si mai frumos!Doamne,cite emotii,gradinita,taieri de motz.... Sunt fericita.Asta e viata la care am visat.

13 commentaires:

  1. yuhuuuuuuuuuuu bine te-ai imbolnavit de blogareala ...la mai multe posturi :*

    RépondreEffacer
  2. multu'mult,mami-lui-maia! ;) blogul il creasem de ceva vreme,dar tot am scris,am sters....azi m-am decis sa incep sa si public,chiar de n-am nimic important de spus.....cui nu-i place,sa nu citeasca,na :D te puuuup

    RépondreEffacer
  3. hihi cunosc ...uneori nici eu nu am nimic important de spus dar tot spun:D-sa moara dusmanii mei :)) :))

    RépondreEffacer
  4. pai posteaza si tu ceva mai nou,Ada-mami-lui-Maia,ca de pe 30 iunie n-ai mai "produs" nimic :P un gind,o prostioara,ceva,nu conteaza....sa citeasca si ochiu'meu ;)

    RépondreEffacer
  5. Felicitari pt blog.Abia astept sa vad ce minuni mai ies din manutele tale. Ralu - mamica albastreilor

    RépondreEffacer
  6. Felicitari pt minunata idee.....multe postari iti doresc si un "trafic" pe masura!
    Tei

    RépondreEffacer
  7. Dragele mele!!!va multumesc mult!Blogul asta e o joaca frumoasa,si ma bucur ca va place si voua ;)

    RépondreEffacer
  8. Felicitari pt Blog!!! mamiyasmi

    RépondreEffacer
  9. Felicitari pentru BLOG si familie!!!

    RépondreEffacer
  10. Felicitari mamistef pt. blog...Mami m-ai dat pe spate cu torturile..vreau si eu sa invat...si asa stau acasa...ca la job nu este de munca si ne-au trimis acasa..oricum firma nu mai merge mult...si tare mi-ar place sa ma initiezi in crearea torturilor...imi place tare mult sa fac dulciuri!!
    As vrea cateva sfaturi si sugestii de la tine! Daca esti dispusa sa mi le dai astep sa vorbim. Imi poti scrie pe mess: maftei_daniela2003 ca intre iesence :)

    RépondreEffacer
  11. :) draga mea,eu sunt adepta auto-instruirii....am inceput pur si simplu urmarind subiectele de pe culinar.ro,si anume Tehnicile de decorare: http://www.culinar.ro/forum/categorie/22/Tehnici-ustensile-ingrediente/ ,sunt o gramada de pagini,cu o gramada de subiecte,am stat si am citit pagina cu pagina,mi-am facut foldere in calculator unde mi-am copiat informatiile importante,apoi m-am mai inspirat din retetele de torturi postate la forumul de dulciuri: http://www.culinar.ro/forum/categorie/10/Dulciuri/ ....eu una sunt autodidact :) si sfatuiesc pe toata lumea sa citeasca,sa invete si sa sintetizeze singur informatiile-e foarte important procesul acesta de invatare,de acomodare cu forumul culinar,de a prinde curaj....te pup si-ti doresc spor la invatat si la....torturi :)

    RépondreEffacer