Bună Ştef! Dulciurile tale arată super!!!!! dar eu nu găsesc reţeta nicăieri pe blog. Nu ştiu eu să caut, sau cum se procedează??? Sunt doar poze la care, când te uiţi, poţi să leşini de poftă, dar ingrediente şi modul de preparare l-am găsit doar la brânza topită de casă, în rest...niciun dulce dintre cele pe care aş fi dorit să le fac nu au reţetă. Mulţumesc anticipat pentru răspuns! Elena
exact la aceasta reteta ai link de culoare albastra catre blogul Lissei, de unde am luat reteta de amandine. In rest, unele retete ale cremelor le gasesti in cadrul comentariilor de la unele articole, atunci cind imi sunt solicitate.
Nu pun retete pentru ca am spus de la bun inceput ca acesta este strict un blog de prezentare. Nu este blog de retete. Internetul este plin de retete, eu am ales sa expun pozele, si pe linga poze ofer unele explicatii atunci cind sunt intrebata.
Duamnaaaaaaaaaa cum pot sa arate.... miam-miam... super tare.. bravo.. Slava Domnului ca nu mai sunt insarcinata :))
RépondreEffacerSunte superbe amandinele.Si nu vreau sa ma gandesc la gust....
RépondreEffacerBună Ştef!
RépondreEffacerDulciurile tale arată super!!!!! dar eu nu găsesc reţeta nicăieri pe blog. Nu ştiu eu să caut, sau cum se procedează??? Sunt doar poze la care, când te uiţi, poţi să leşini de poftă, dar ingrediente şi modul de preparare l-am găsit doar la brânza topită de casă, în rest...niciun dulce dintre cele pe care aş fi dorit să le fac nu au reţetă. Mulţumesc anticipat pentru răspuns!
Elena
Buna, Elena!
RépondreEffacerexact la aceasta reteta ai link de culoare albastra catre blogul Lissei, de unde am luat reteta de amandine.
In rest, unele retete ale cremelor le gasesti in cadrul comentariilor de la unele articole, atunci cind imi sunt solicitate.
Nu pun retete pentru ca am spus de la bun inceput ca acesta este strict un blog de prezentare. Nu este blog de retete. Internetul este plin de retete, eu am ales sa expun pozele, si pe linga poze ofer unele explicatii atunci cind sunt intrebata.
Stefana