Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/02/09

Tort "Travian"

Pentru miine am pregatit un tort inspirat de jocul online Travian,dupa dorinta tinerei doamne care a vrut sa-si surprinda in acest mod sotul,pasionat jucator de Travian.Am acceptat cu mare incintare provocarea,fiind vorba de un pic de pictura, un pic de joaca,un pic de neprevazut ;)
Tortul are blat negresa insiropat cu un sirop lungit din belsug cu Alexandrion si mousse de ciocolata cu visine.

16 commentaires:

  1. Felicitari!!! ... nu mai am cuvinte... de la tort la tort tot mai interesant....
    Bravo
    Bursu-lehuzu

    RépondreEffacer
  2. fff reusit,imi place tare mult!si scrisul asa de exact!

    RépondreEffacer
  3. Va multumesc mult de tot pentru aprecieri!!! Sper sa ii placa si sarbatoritului la fel de mult!

    @sis:te pup,surioara!!

    RépondreEffacer
  4. Ai facut un tort superb, sunt convinsa ca sarbatoritul va fi placut surprins. Si multumesc pt idee, acum stiu ce tort sa-i fac sotului de ziua lui ;)

    RépondreEffacer
  5. arata extraordinar de bine tortul asta.arata super toate torturile.sunt din ce in ce mai frumoase si mai "complicate".deja esti experta fafano!muah!

    RépondreEffacer
  6. Arata senzational torturile tale! Cred ca sunt si foarte gustoase! Multumesc ca mi-ai vizitat blogul! Am sa te adaug la lista mea de bloguri culinare.

    RépondreEffacer
  7. foarte frumos! si eu am un premiu pentru tine! te pup!

    RépondreEffacer
  8. Mamistef, ti-am admirat de multe ori torturile si de Craciun am incercat o reteta de-a ta si a iesit super bun. Vreau si eu sa te intreb un singur lucru, ma pregatesc sa fac un tort zilele astea si vreau sa iasa perfect. Cum faci sa asezi perfect pasta de zahar pe un tort rotund? adica sa nu se faca falduri?

    RépondreEffacer
  9. Multumesc,Nelly,insa eu nu creez retete si nici nu-mi asum meritele altor fete, incerc sa pun link-urile acolo unde stiu clar de unde am retinut vreo anume reteta....Eu doar ma folosesc de niste retete minunate si le reproduc la rindul meu :)

    Despre pasta de zahar-cind o intinzi trebuie sa fie mai grosuta,undeva la minim 3 mm,o pui cu grija pe tort si o "mingii" cu palma usor, sa se lipeasca bine de tort,iar unde e mult "material" ridic usor cu cealalta mina si prin "mingiiere" dispar surplusurile.Cred ca la tine e vorba de exercitiu,atit.
    :)

    RépondreEffacer
  10. Stefana, e superb tortul! Ai un blog minunat si trebuie sa te felicit pentru indemanarea si fantezia de care dai dovada!
    Si sotul meu e fan Travian, asa ca de ziua lui voi incerca sa te "plagiez" daca e cu permisiune :)
    Iti doresc o zi frumoasa!

    RépondreEffacer
  11. Multumesc mult, Rozioaro! :)La multi ani fericiti sotului! Cum sa ma supar, internetul cu tot ce inseamna el este si sursa mea de inspiratie!

    RépondreEffacer