Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/03/06

Amandine "to go"

Ah...promit ca e ultima oara cind mai pun poze cu amandinele facute de mine....dar sunt tare incintata ,deoarece de data asta ele sunt efectul direct al poftei declansate de celalalte amandine postate aici pe blog....In dupa amiaza asta vor ajunge la "stapina" lor cea pofticioasa,si tare ma bucur ca  pot face inca o placere  cu ceea ce-mi iese din miini si....din bucatarie!
Reteta este,evident, tot a Lissei,modificata de mine in citeva puncte , glazura este  facuta din muulta ciocolata neagra  si alba ,iar cireasa de pe tort(sau visina de pe amandina....) sunt visinele  pescuite direct din sticla de visinata ;)

10 commentaires:

  1. am servit si eu una!
    Te astept la mine cu premii frumoase!te pup!

    RépondreEffacer
  2. Te pup,Mimi!Multumesc pentru premiu :*

    RépondreEffacer
  3. Ca un bobocel de floare
    Sa traiesti in sarbatoare
    Ca o floare inflorita
    Sa te simti mereu iubita
    Ca un fir de iarba fina
    Sa fii scalda a in lumina
    Ca o gingasa orhidee
    Sa ramii mereu femeiei.
    La multi ani de 8 Martie!

    RépondreEffacer
  4. Pe aripi de primavara
    8 Martie lin coboara
    Si in a lui privire
    Va aduce mult noroc si fericire !Cu drag, Just me:)

    RépondreEffacer
  5. Multumesc,va pup si va doresc sa vi se intimple numai lucruri minunate!

    RépondreEffacer
  6. Chiar foarte frumoase!
    Sper sa nu ma molipsesc de la tine cu amandinele! Eu deja presimt ca la mine va fi tiramisu 1,2,3,...
    O primavara frummoasa, si sa fii iubita de baietii tai!

    RépondreEffacer
  7. De-ai stii de cand tot visez la amandine...
    Si acuma m-am hotarat sa fac pentru Pasti. M-am uitat la reteta Lissei si voiam sa intreb cam ce tava trebuie pentru blat? Cat de mare? :)

    RépondreEffacer
  8. Ralu,reteta Lissei e din punctul meu de vedere perfecta pentru o tava de marime....mijlocie :D adica nu tava mare de cuptor,ci una de,sa zicem, 20/30 cm. Eu la tava mare de cuptor folosesc reteta cu zece oua in loc de sase,asta asa,ca idee.
    Sfatul meu este sa exagerezi cu siropul,e unul din putinele cazuri cind ce-i prea mult NU strica!miam-miam
    (Glazura pe care o vezi la mine este facuta din ciocolata neagra si alba topita in frisca,nu e glazura din reteta Lissei)

    Spor la amandine!!!

    RépondreEffacer
  9. Merci! Ma gandeam eu ca nu-s pentru tava mare :)
    La glazura tot la cioco si frisca ma gandeam si eu, e bunaaaa!
    De-abia astept sa le testez!

    RépondreEffacer
  10. Suuuper arata...dar nu gasesc niciunde reteta ta :D sau e si nu o vad eu ??? Oricum imi ploua in gura

    RépondreEffacer