Mda.... am trecut la avioane acuma...unde-i emoticonul acela cu ochii incrucisati? hihihi
Tortul de azi e o surpriza pentru un baietel pasionat de aeromodelism(ca si taticul lui), si foarte talentat la muzica.Se numeste George si i-am mesterit atit cit m-am priceput un Stearman E-75 care zboara printre norii plini de note muzicale :)
In interior este blat alb,insiropat ,crema de portocale si crema stracciatella "inversata"(adica in loc de crema alba cu fulgi de cioco neagra,am pus crema de ciocolata cu fulgi de cioco alba ).
ce super ti-a iesit felicitari, arata nemaipomenit de fain.
RépondreEffacersupeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!
RépondreEffacerStefana, faci niste torturi de sta matza in coada :D:P
RépondreEffacerSunt superbe toate... mi-ar fi mila sa infing cutitul in ele sa le tai :D
Daniela,Giovanna,Olgutza,va multumesc frumos!!
RépondreEffacerwowwwwwwwwwwwwwwww!
RépondreEffacerdaaaa, sta matza neagra in coada... de avion...
RépondreEffacerE superb!
RépondreEffacerN>AM CUVINE
Cristina
Foarte frumos!imi place la nebunie! imi poti spune cum ai facut aripile si celelalte detalii te roggggggggggg mult mult mult (am zis mult?:))?
RépondreEffacersigur ca-ti spun
RépondreEffaceraripile, coada avionului, elicea(deci tot ce e galben) sunt din pasta de zahar decupata si lasata la uscat citeva zile. M-am chinuit un pic cu aripile de sus pentru ca era destul de umed in bucatarie si se tot inmuiau. Asta mi-a ramas intiparit in memorie, pt ca am avut emotii mari .
Daca ai vreo intrebare anume, pune-o acuma si-ti raspund daca tot sunt la pc.
waw ce repede ai raspuns, multumesc din suflet! o alta intrebare ar fi cum faci tu pasta de zahar (asta, ca sa nu dau vina pe pasta in caz ca nu-mi iese)?
RépondreEffacereu fac tot timpul pasta de zahar dupa reteta Lissei, adica asta:
RépondreEffacerhttp://torturilelissei.blogspot.com/2009/01/pasta-de-zahar.html
spor la treaba si...curaj! :)