Na,cu ce ma ocup eu in prag de Inviere....ma tin de pozne,cum ar fi acest tortulet ce imita o halba de bere,dedicat unui tatic de gemeni minunati,care a implinit o virsta foarte frumoasa!In prag de Inviere, el a primit din partea sotiei (poznasa si ea hihihi) un tortulet cu blat alb,bine insiropat,crema de lamiie si crema de ciocolata cu cirese(reteta foarte apreciata si ceruta,dupa cum se vede :D ).Spuma e facuta din bezea(royal icing)
Super fain!!!
RépondreEffacerSpunem si noi taticului de gemeni La multi ani!
mamiy
Frumoooooosss! nota 10 din partea sotului :)) i-ar placea si lui o halba din asta ;) Felicitari Mamistef! La multi ani taticului de gemeni
RépondreEffacerElidia
Multumesc mult,fetele-dragele!va pup!!!
RépondreEffacerHristos a inviat!!! a fost cel mai bun tort mancat vreodata, si cel mai frumos desigur:P, supriza a fost peste masura asteptarilor, dupa cum ai vazut si tu Stefana:)
RépondreEffacermultumim si felicitari pentru reusita:)
P.S. multumim de urari Alina si Ludmila!
Lulu
WOW, ce tort fain, o idee superba. La multi ani taticului. Stefana, arata de nota 20, m-am tot uitat la poza aia pica si nu pricepeam ce e avatar sau un tort adevarat. hehehe, merci pt explicatia cu spuma, credeam ca i-ai pus frisca si ma intrebam cum se se'ntampla asta dom'le.
RépondreEffacerte pup
Angy
te pup si eu,Angy,multumesc mult pentru aprecieri!:*
RépondreEffacerV-a iesit superb tortul...din ce ati facut toarta halbei? observ ca este invelita in martipan, dar in interior? Vreau sa fac si eu unui amic dar din frisca si nu stiu din ce sa fac toarta...nu ii place martipanul. Multumesc.
RépondreEffacerMultumesc. Pe torturi nu e martipan, e pasta de zahar. Toarta este pur si simplu modelata din pasta de zahar cu o zi inainte, lasata sa se intareasca si apoi lipita pe halba cu sirop de zahar care actioneaza exact ca un lipici. Niciodata nu am decorat torturile cu frisca asa ca nu stiu ce sa va sfatuiesc.
RépondreEffacer