Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/08/15

Tort Fifi

Astazi implineste 5 anisori una din cele mai frumoase fetite pe care le cunosc :) Si pentru ca ea iubeste serialul "Fifi si floricelele", mamica ei s-a gindit sa-i faca o surpriza , asa ca am incercat sa le reproduc pe Fifi si pe prietena ei, Primula.
Tortuletul are blat alb, pufos si crema de iaurt cu bucatele de piersici.


La multi ani fericiti, Claudia-Maria! Sa cresti mare, la fel de frumoasa si dulce ca si pina acum!

11 commentaires:

  1. Multumim din suflet :x
    Esti o artista adevarata, Claudia a fost super-incantata :x
    Alina

    RépondreEffacer
  2. Ma bucur din suflet, Alina :* Iupiii,in sfirsit pot pune si eu pe blog inca o poza cu o sectiune de tort :)) Pup sarbatorita!!

    RépondreEffacer
  3. buna. super tortul cu fifi. asta i-ar fii placut si ficamii de 2 ani, acum cateva zile. ce pacat ca esti din iasi......de fapt toate torturile sunt super faine. andreea, brasov

    RépondreEffacer
  4. Buna Stefana !Scuze ca te stresez! In urma cu cateva zile, te-am rugat sa ma ajuti si pe mine cu crema de vanilie. Am incercat putin mai devreme sa o fac, dar...nu stiu...s-a branzit.Crezi ca o mai pot repara ? Multumesc din suflet !

    RépondreEffacer
  5. Nu ma stresezi Nico, numai ca nu stiu de ce s-ar fi putut brinzi....poate din cauza laptelui, n-o fi fost destul de proaspat,sau poate flacara aragazului a fost prea mare... de reparat, nu am idee cum s-ar putea repara :( pt ca eu nu am avut niciodata problema asta. Doar sa faci din nou crema, cu alta jumatate de litru de lapte, alte galbenusuri ...

    RépondreEffacer
  6. Uite exact asta e reteta pe care o fac(am pus link mai jos) Doar ca eu nu gasesc pastai de vanilie si atunci pun esenta-fiole de la dr.Oetker. Te rog urmareste reteta si poate o sa afli de ce n-a mers la tine.

    http://www.e-retete.ro/retete/crema-de-vanilie

    RépondreEffacer
  7. Multumesc din suflet pt tot ! Nici eu nu stiu ce s-a intamplat.Cand am pus frisca batuta si am inceput sa o amestec usor din ce in ce ...ma rog. Poate nu a fost crema rece cand am pus frisca. Oricum multumesc mult pt ajutor !

    RépondreEffacer
  8. Da, poate a fost crema prea calda cind ai amestecat cu frisca.....eu credeam ca o fi fost vreo problema la reteta de baza,inainte de a adauga frisca. E bine sa te ajuti si de un pic de gelatina hidratata , daca folosesti frisca naturala sa pui intaritor de frisca...si miscari foarte delicate cind amesteci,de jos in sus,ca un felde cercuri.

    RépondreEffacer
  9. Nina (Bucuresti)20 août 2010 à 14 h 45

    Buna Stefana !Felicitari...pt tot ce faci (adevarate capodopere) si as vrea sa te mai felicit pt ceva: pt cum ai raspuns unei ''vizitatoare'' care nu stia cum sa faca o crema. Bravo, esti o fata de nota 20. Eu cand am intrebat pe cineva de cum se face crema de iaurt stii ce mi-a raspuns...ca nu imi poate da nici o reteta, pt ca ea si-a facut un RENUME. Pe mine doar LISSA m-a ajutat. Te pup si multa sanatate !

    RépondreEffacer
  10. Multumesc, Nina. Pe Lissa o admir si eu din tot sufletul, este o adevarata doamna.

    RépondreEffacer