Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/09/12

Tort Converse

Tortul pe care l-am terminat azi noapte......sunt de fapt doua :)) O pereche de bascheti Converse dulci pe care ii va primi din partea mamei sale ca surpriza la trezire un baiat admirabil ce azi implineste 22 de ani.
Cel din dreapta (daca nu-i incurc intre ei ....)  are blat alb,pufos, insiropat cu vanilie si crema de iaurt cu piersici-bucatele iar cel din stinga are blat de amandina insiropat cu visinata si crema de ciocolata cu visine .

                          La multi ani fericiti, Calin!

23 commentaires:

  1. Foarte fain realizati! Sunt super, Stefana!

    RépondreEffacer
  2. Multumesc mult, Petite Foury! Probabil ar fi trebuit sa ii fac un pic mai ingusti, dar ce pot sa fac daca eu am ca model piciorul barbatului meu ;)
    te pup!

    RépondreEffacer
  3. Multumesc!
    Da, destul de greu, fiind blaturi si umpluturi diferite a trebuit sa fiu f.atenta sa iasa cit de cit egali. Nu-s fara cusur, stiu, fiind primele tortulete de acest gen. Exersam, progresam ...

    RépondreEffacer
  4. suuuuuupeeeeeeeeeeeeer! felicitari!!!!!!!11

    RépondreEffacer
  5. nu-s fara cusur...
    ba-s perfecti! Te admir!

    RépondreEffacer
  6. Multumesc mult, Ralus!
    Nu ma admira ca am o mie de defecte.

    RépondreEffacer
  7. Fataaaaaaaaaaaaaaaa,mai ai??!!Super ti-au iesit!pupicei!

    RépondreEffacer
  8. oau ! ce diferit este de ce ai facut pana acum ! foarte reusiti !

    RépondreEffacer
  9. Super ti-au iesit ,esti deja specialista in torturi ,te pup.

    RépondreEffacer
  10. Va multumesc din suflet Mimi, Daniela, Lissa! va imbratisez !!!

    RépondreEffacer
  11. Superbe torturi si altfel... imi plac mult, felicitari Stefana, deja nu ma mai mira nimic la tine!

    RépondreEffacer
  12. Nu pot sa cred, si asta, sau "astia", si cel dinainte, cand am mai vazut si "Made in China",tare de tot!
    GDC

    RépondreEffacer
  13. Multumesc Daniela, Livia!! E amuzant, ma asteptam ca intorcindu-ma la serviciu sa nu mai am timp/chef de nimic major in materie de torturi, si iata ca ma distrez de minune :)

    Hihihi, Ralu', torturile de zilele astea m-au stors de puteri(of of, mai mai ;), ma duc miine la opera ca sa ma refac! (ha....)

    Faza cu "Made in China" nu imi apartine, fusese dorinta prietenei sarbatoritului cu tortul Poker, cea care i-a si oferit surpriza ;) Eu m-am conformat si m-am distrat!

    RépondreEffacer
  14. Sunt superbi Stefana,perfecti.Ce gramaj au?Apropo,tortul soare a fost absolut delicios!Am avut placerea sa gust din el si a fost una dintre cele mai bune prajituri savurate.Felicitari!

    RépondreEffacer
  15. Multumesc mult, Alina! Sper ca i-a placut si Oksanei, era o crema f potrivita si pt copilasi, cu iaurtul si piersicile proaspete.

    Baschetii au fost grei, au cintarit 4 kg impreuna, dar au fost si in marime....naturala(adica aproximativ un 42-43). Fiind prima experienta de acest gen,i-am facut si un pic mai lati decit in realitate. Oricum, si daca ar fi fost mai mici si mai ingusti, mai jos de 3 kg sigur nu coborau la cintar, clar.

    RépondreEffacer
  16. Sunt superbi Stefana ... felicitari!

    RépondreEffacer
  17. Nu ma mai uit la tine pe blog (glumesc)...nu pot sa mai inghit in sec gandinduma la bunatalile si minunatiile ce-i ies di mainile tale fermecate...imi ploua in gura....FELICITARI FELICITARI FELICITARI, pupici

    RépondreEffacer