Pentru azi am pregatit un tort....de post. Am improvizat o reteta de blat de post fara oua, unt, lapte si am pus in schimb gem de caise din besug. A iesit un blat umed, greu, ca un blat concentrat de negresa. Foarte ciocolatos, si care se potriveste de minune cu crema de ciocolata (cu frisca vegetala) si visinele din dulceata. Asa ca in loc de-un tort banal de post a iesit un ciocolatos bun-bun.
Foarte frumosi trandafirii.
RépondreEffacerFoarte frumos si elegant! :*
RépondreEffacerfoarte frumos! trandafirii sunt pictati?... o zi buna! adela
RépondreEffacerMultumesc mult, fetelor! >:D<
RépondreEffacerAdela, trandafirii sunt facuti din pasta de zahar colorata cu rosu-colorant pudra si doar pensulati un pic cu apa la final ca sa capete stralucire.
Foarte frumos!
RépondreEffacermultumesc! o seara placuta!
RépondreEffacerBuna! In primul rand felicitari pt torturi, sunt superbe, adevarata arta!!! As vrea sa va rog daca se poate sa imi dati si mie reteta de pasta de zahar. As vrea si eu sa fac .
RépondreEffacerva multumesc si inca o data, felicitari!
Multumesc. Eu folosesc aceasta reteta:
RépondreEffacerhttp://torturilelissei.blogspot.com/2009/01/pasta-de-zahar.html
foarte frumos felicitari..
RépondreEffacer