Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2011/04/09

Pentru copii :)

 Am revenit la torturile pentru copii :) Pentru azi am pregatit  doua tortulete vesele, colorate si tare gustoase. Primul este un tort pentru doi baietei gemeni ce implinesc 4 ani. Fratiorii sunt mari fani Cars si in special Lightning McQueen, asa ca vor primi fiecare McQueen-ul propriu si personal :))
In interior am pus blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie, crema de ciocolata si crema de vanilie cu afine.Al doilea tortulet ii este dedicat Mayei-Ioana , mamica ei si-a dorit un tort feminin, delicat si colorat, plin de buburuze, fluturi si flori. In interior am pus blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie si crema de vanilie cu afine.

11 commentaires:

 1. Foarte frumoase sunt amandoua, Stef! Bravo!

  RépondreEffacer
 2. Incredibil de creativa! Spiritul nelinistit de artist este prezent in tot. Pacat ca astfel de oameni trebuie sa plece din tara asta ca sa poata respira si trai asa cum simt si isi doresc!

  RépondreEffacer
 3. Multumesc mult pt aprecieri, Mariana. Ti-am vizitat acum blogul, as putea spune acelasi lucru despre tine :) Mult succes si inspiratie in continuare iti doresc!

  RépondreEffacer
 4. foaarte bun tortul (cel in forma de 1)...a impresionat pe toata lumea :) vom mai colabora !

  RépondreEffacer
 5. Am venit si eu sa-ti spun ca ne e dor de torturile tale... Te pup! :*:*:*

  RépondreEffacer