Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2011/04/15

Torturile de azi

Pentru azi am pregatit doua torturi, primul este un tort rapid cu supereroi- Batman, Spiderman, Superman desenati, decupati si aplicati pe tort. In interior am pus blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie, crema de ciocolata si crema de vanilie "impanata" cu visine.Al doilea tort are aceeasi compozitie in interior, iar  destinatarul este un mare microbist, fan AC Milan. Prietenii i-au pregatit aceasta surpriza, un tort cu emblema clubului preferat.

8 commentaires:

 1. superbine realizate toate
  felicitari!

  RépondreEffacer
 2. Amandoua sunt foarte frumoase, Stef! Preferatul meu este cel cu Spiderman, e viu colorat si foarte fain pictat. Spune-mi si mie, te rog, cum i-ai facut pe supereroi, ai pictat cu mana libera pe pasta uscata? Te pup!

  RépondreEffacer
 3. va multumesc, fetelor :)

  Cris, am cautat imagini pe net, am ales ce mi se parea mie ca s-ar potrivi, am copiat imaginile, le-am decupat, am desenat conturul personajelor pe pasta de zahar, am desenat de mina restul(adica fetzele, miinile, picioarele, practic tot ce umple conturul). Am lasat sa se usuce, am decupat usor cu un cutit mic si am colorat. Am desenat tot timpul in fata calculatorului, cu zoom in pe personaje.
  :)

  RépondreEffacer
 4. Daca ai pus pene de paun,sa-mi spui si mie reteta!
  Eu as mai vrea totusi 3 torturi!!! Cam putine!
  Spor!

  RépondreEffacer
 5. :))) te pup Raluca!! Ai rabdare pina miine daca vrei sa mai vezi trei torturi :)))

  RépondreEffacer
 6. Of, of... De asta imi era teama, ca ai desenat cu mana libera... Speram si eu ca exista o metoda mai usoara :D Oricum, esti super tare la desen!!!
  Multumesc mult de raspuns, te pup!!:*:*:*

  RépondreEffacer
 7. multumesc de tortulet Stefana, nepotelul s-a bucurat peste masura si a fost super delicios!!

  RépondreEffacer
 8. Ma bucur tare, Adeline! Mi-a facut mare placere!

  RépondreEffacer