Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/02/14

Amandine...reloaded

Noi in familie nu suntem deloc fani "Valentine's Day",asa ca amandinele de azi nu-s nici in forma de inima,nici vreun simbol al  acestei zile in care cica lumea se iubeste mai mult decit in alte zile(hmm,americanii astia...si hmm,romanii astia care importa toate sarbatorile posibile...).
Amandinele de azi sunt doar un raspuns la cererea sotului meu,care a ramas cu gindul la cele de data trecuta.Au avut si azi un succes rasunator in familie (hihi) ,mai ales ca am facut citeva usoare modificari la  reteta Lissei .O sa-mi notez in caiet aceste modificari,ca tare bine au mai picat!In orice caz,reteta de baza ramine aceeasi,iar amandinele super insiropate,cu crema onctuoasa si glazura din doua feluri de ciocolata amestecate vor ramine  o reteta minunata pentru  familia noastra(si nu numai ;)

2 commentaires:

  1. Aoleu Mamistef, lesin aici de pofta....vaiii...cum mai dorm eu la noapte? astept cu interes sa imi spui ce modificari ai facut la reteta de baza ca neaparat trebuie sa fac si eu.....te pup si tine-o tot asa!!!

    RépondreEffacer