Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/02/03

Tort Carte

Pentru astazi am facut al doilea tort-carte din mareata mea cariera ;)) Este vorba de un tort  cu blat insiropat de negresa  si spuma de frisca,kiwi si portocale taiate bucatele.Ii multumesc din suflet Lissei,pe al carei blog  se gasesc explicatii si sfaturi minunate.

 

10 commentaires:

  1. waaaaawwwwwwwwwwww, asa ceva nu e real!!!! nu te supara dar asa ceva a depasit deja granita puterii mele de a intelege cum reusesti lucrurile astea....
    FELICITARI!!!
    bursu cu ai sai ;)

    RépondreEffacer
  2. super frumos, feliciari esti foarte talentata!

    RépondreEffacer
  3. Stefana ,am venit repede sa vad cartea....e superba,nici nu sti ce mult ma bucur ca explicatiile ti-au fost de ajutor!
    te pup!

    RépondreEffacer
  4. Multumesc din suflet,Lissa,pentru tot!!!N-am cuvinte sa exprim cit de recunoscatoare iti sunt,esti un model minunat!

    Bursu',JustMe, va pup si va multumesc pentru aprecieri!

    RépondreEffacer
  5. fara comentarii!!!
    este perfect...
    Mamiy

    RépondreEffacer
  6. Felicitari!
    Un tort foarte reusit!

    RépondreEffacer
  7. foarte reusita cartea,draga mea!am si eu una de facut si sper sa iasa si a mea asa frumoasa!

    RépondreEffacer
  8. Va multumesc mult de tot,si eu sunt mindra de cartea mea,am capatat si mai multa incredere in "puterile" mele si-mi doresc sa fac tot mai multe lucruri frumoase :)

    RépondreEffacer
  9. foarte frumosa si reusita, felicitari!

    RépondreEffacer
  10. Foarte frumos!!!
    m-ar interesa si pe mine un astfel de tort!!
    cat costa?

    RépondreEffacer