Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/03/08

Mama

Daca stau si incerc sa scriu citeva cuvinte frumoase,mi se pare ca scriu numai prostii ce nu pot descrie la adevarata masura a sentimentelor ceea ce simt pentru Mama.Sunt atitea amintiri minunate,o asemenea navala de sentimente frumoase cind vine vorba de mama mea,incit nu am cum sa fac o contabilizare a momentelor frumoase sau mai putin frumoase din viata de 33 de ani  pe care o am datorita mamei mele.
Mingiieri,mustrari,plimbari,povete si sfaturi uneori siciitoare,ajutor neconditionat ori de cite ori a putut si ea.....si multa,multa dragoste.
Cea mai  puternica amintire o am de la 21 de ani,cind ma credeam super-mega-extra-matura-si-independenta si soarta a facut sa sufar o operatie de coarctatie de aorta la Institutul Inimii din Cluj.Parca vad si acum usa cum s-a deschis si a intrat Mama.Niciodata nu m-am simtit mai mica si mai fericita ca in clipa aceea, secundele care au trecut pina a ajuns linga patul meu pareau desprinse dintr-un film si rulate cu incetinitorul,iar eu plingeam de fericire, in sughiturile acelea de plins ma dureau operatia si toti muschii din corp,si eram fericita ca a venit Mama.Atita jale si atita fericire in acelasi timp nu credeam ca pot fi simtite,si sunt absolut convinsa ca acea navala de sentimente o au doar copiii mici,care pling pina in secunda cind ii ia mama in brate,si atunci tot raul si toate necazurile lor dispar.

Acum am 33 de ani,am virsta la care Mama m-a nascut pe mine.Am doi copii minunati,baietelul meu imi spune ca sunt cea mai buna mama de pe pamint,iar eu pot doar sa ma rog la Dumnezeu sa-mi dea intelepciune,putere si har sa ma ridic la nivelul de fericire pe care ei doi  il merita.Si ma mai rog ca Mama  sa-mi fie sanatoasa,sa aiba si copiii mei amintiri minunate cu bunica lor,asa cum am si eu cu Mama mea.

Sa va fie tuturor sanatoase Mamele,sa va bucurati de ele o mie de ani,iar noua,femei sarbatorite azi....sa ne dea Dumnezeu bucuria ca peste ani copiii nostri sa vorbeasca cu drag despre noi si despre amintirile frumoase pe care le au despre Mamele lor !

6 commentaires:

  1. O primavara frumoasa iti dorim Stefana, sa te bucuri de ea alaturi de familia ta frumoasa:)
    Lulu

    RépondreEffacer
  2. La multi ani iti doresc si eu o noua admiratoare a tortuletelor, sa te bucuri de familia ta minunata si de o primavara cu mult soare.

    As dori si eu un tortulet pentru 19 martie, putem sa ne sfatuim pe un mail ceva in legatura cu detaliile? alice_dianne@yahoo.com e adresa mea. Multumesc

    Diana

    RépondreEffacer
  3. @Lulu: multumesc pentru urari,draga mea!Si eu iti doresc tie o primavara minunata,alaturi de ghioceii gemeni si ....de ghiocelul cel mare :D

    @Diana :multumesc mult pentru aprecieri si urari, suna la nr de telefon postat linga titlul blogului si discutam :)

    RépondreEffacer
  4. Sa ne bucuram mult timp de ea, draga mea. Am plans... La multi ani si tie, mamico, sa-ti traiasca cele doua minuni!

    RépondreEffacer
  5. Te pup,surioara!La multi ani,draga mea!:*

    RépondreEffacer
  6. Mi-au dat lacrimile....
    O primavara asa cum ti-o doresti, Stefana!!!

    RépondreEffacer