Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/04/14

Alte tortulete de primavara

Pentru miine am pregatit un tortulet primavaratic pentru o colega de la opera -e  o surpriza planuita de citeva colege,si sper ca o va incinta gestul lor!
Inauntru este blat de amandina insiropat cu sirop de ciocolata si coniac,crema de lamiie si crema de ciocolata cu cirese negre :)


Si fiindca tot sunt la subiect, pun aici si un alt tortulet primavaratic,facut foarte in graba,cu care le-am surprins placut pe doua matusi de la tzara pe care le iubim noi foarte tare.Blat alb,pufos,crema de lamiie si crema de ciocolata(stiu,stiu, e aceeasi reteta,dar ce sa fac eu daca e o combinatie asa de indragita?)


10 commentaires:

  1. Foarte frumoase si sunt sigura ca si gustoase...Toate torturile tale ma lasa masca, e incredibil cat de perfecte iti ies!
    Apropo de asta...vazand tortul pe care l-a facut Horia Varlan pt Carcotasi aseara sotul meu a replicat: pai le facea fata aia de pe forum unul de o mie de ori mai frumos decat acesta! :))
    Felicitari si mult spor la "torturit" in continuare!

    RépondreEffacer
  2. Multumesc mult! Nu stiu cine a scris comentariul,dar presupun ca ne cunoastem,si-ti multumesc frumos pentru aprecieri!

    RépondreEffacer
  3. Chiar tortulete! Atat de frumusele! Pentru ziua Otiliei a dat mamica ei comanda de un tortulet?

    RépondreEffacer
  4. Nu,nu stiu despre ce vorbesti...Pe saptamina viitoare pregatesc un avion si un tort mare de botez.Oricum,e usor sa ma apeleze,si o ajut cu placere daca are nevoie de mine.

    RépondreEffacer
  5. Ziua ei e in mai, la inceput. Iar mami lucreaza la... Operaaaaaaa! Si un copil"de abieia" (citat!) asteapta sa mearga!

    RépondreEffacer
  6. aaaa, deci mi-e colega??? na belea,ca acum m-ai facut curioasa!

    RépondreEffacer
  7. Eu stiu doar ca e mama Otiliei! E regizor sau scenograf.

    RépondreEffacer
  8. In tara prin curier trimiti torturi?

    RépondreEffacer
  9. Nu,imi pare rau.Au fost cazuri cind torturile au plecat luate de cite cineva care pleca in alta localitate,insa fiecare a avut grija sa ajunga tortul in buna stare la rudele sarbatorite. Nu mi se pare o solutie safe sa trimit prin curier.

    RépondreEffacer
  10. din nou m-ai lasat fara cuvinte)))))))))))))doamne, dar cat de bine atata torturile astea, mare pacat ca stau atat de departe de tine

    RépondreEffacer