Tortul de astazi ii este dedicat micutei Sophia-Maria, care a implinit respectabila virsta de 1 an :) La dorinta mamicii sale, tortul este o combinatie de elemente pe care le-am mai folosit - o gradina cu flori, o buburuza mai mica decit de obicei si urarea de la alt tort de dezmotzare :)
Tortul are blat de amandina insiropat cu caramel si crema de ciocolata alba cu miez de nuca macinat si caramelizat.
super draguta!
RépondreEffacerMultumesc, Giovanna! :*
RépondreEffacer@Torturiledanielei: draga mea,sa stii ca am primit comentariul tau...Te pup si multumesc mult pentru cuvintele frumoase! :*
Foarte simpatic si vesel, tare mi-ar place si mie sa fac o buburuza din asta, astept ocazia! Te pup!
RépondreEffacerMultumesc,Livia! O sa vina, o sa vina ocazia! :)
RépondreEffacerTare frumoasa bucuruza si gradina cu flori.
RépondreEffacerFoarte haioassa buburuza, bravo.
RépondreEffacerBuna seara!Raman muta de uimire in fata creatiilor dumneavoastra...sunt pasionata de gatit si de dulciuri, in special, dar ca sa ajung la nivelul dumneavoastra de arta mai e mult!As dori sa fac o buburuza ca sa o pun pe un tort si as dori, daca se poate sa-mi explicati cum o realizati!
RépondreEffacerMUltumesc....semnat Ramona , tot Iasi:)
Multumesc pentru aprecieri, Ramona! Buburuza asta e practic un tortulet montat intr-un castronel rotund(corpul) iar capul e un simplu bulgare de fondant pictat. Am tapetat castronelul cu folie alimentara, am pus blatul usor insiropat, am turnat crema, am inchis cu un disc de blat insiropat si am sigilat cu folie alimentara. A doua zi l-am scos din castronel, l-am uns cu unt frecat cu zahar pudra si l-am invelit in fondant, am modelat si capul si am pus buburuza pe celalalt tort.
RépondreEffacerSper sa-ti fie de folos!