Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/10/17

Torturi de duminica ploioasa

Pentru astazi am reluat doua modele de tort. Primul este  un tort in forma de 1  cu Mickey Mouse in alta ipostaza, are blat alb, pufos, insiropat cu vanilie, crema de lamiie si crema de ciocolata.

 
A doua "reluare" este un tort buburuza, capul are blat alb, pufos (insiropat cu vanilie) si crema de iaurt cu bucatele de piersici, iar corpul  are blat de amandina (insiropat cu sirop de caramel si Alexandrion) si crema de caramel cu fulgi de ciocolata.. Foarte buna combinatia.
Cred ca am parte de "blestemul buburuzei"...  la prima buburuza am avut necazuri cu vremea fierbinte si umeda, iar acum  mi-a pus bete in roate vremea umeda si ploioasa. Greu cu buburuzele pictate in conditii vitrege (hm)

6 commentaires:

  1. pai nu mai picta buburuza, o faci cu pasta rosie, iar daca vrei sa fie lucioasa o dai cu pensula cu apa. Imi place cum ti-au iesit torturile, numai bune de papat :)

    RépondreEffacer
  2. Stiu, asa ar fi cel mai simplu, insa nu-mi place culoarea obtinuta, mi se pare un rosu prea stins, oricita culoare as adauga in pasta. De negru nici nu mai vorbesc!
    O sa incerc varianta ta cu prima ocazie! :*

    RépondreEffacer
  3. incearca sa adaugi putin galben la rosu ca sa fie mai aprins.nici eu nu obisnuiesc sa le pictez.
    imi place cel cu numarul 1. mi-ar place si mie sa fac un tort asa.inca nu am avut ocazia. te pusi

    RépondreEffacer
  4. O sa incerc si varianta cu un pic de galben! Multumesc, Giovanna! te pup si eu

    RépondreEffacer
  5. Buna Stefana !Foarte frumoase si vesele aceste torturi ! Off! Si eu am aceeasi problema cu nuanta de rosu. O sa incerc si eu ce a spus Giovanna. Multumim pentru ''pont'' Giovanna!

    RépondreEffacer
  6. vreau si eu sa-i fac copilasului meu la 1aniversare tortul in forma de 1 cu Mikey pt ca e un mare fan ;) Cum a sputea sa-l fac mai usor ?

    RépondreEffacer