Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2011/04/19

Tort BMW 2

Vrrrrummmmmm....vine un nou BMW :)
In interior am pus blat de amandina insiropat cu sirop de ciocolata si rom si crema de ciocolata cu visine.


6 commentaires:

  1. Super BMW, cu geamuri fumurii, imi place!
    ps. Este pictat?
    O zi frumoasa!

    RépondreEffacer
  2. Un premiu oferit din inima - pe blogul meu!
    Sarbatori cu bine!

    RépondreEffacer
  3. Multumesc, Adela! da, este pictat, uscat complet si straluceste de la blitz.
    O zi frumoasa si tie! :)

    Alina, multumesc mult! sa ai un Paste fericit alaturi de cei dragi!

    RépondreEffacer
  4. Wow, cat e de frumos, Stef!!! Ai forma de masina sau l-ai sculptat? E genial! Felicitari!!!
    Cum usuci vopseaua? Se usuca in frigider sau afara? Eu am vopsit vreo doua torturi, dar am facut-o in ultima clipa si le-am predat asa, ude...:D

    RépondreEffacer
  5. Multumesc, Cris :*

    Nu, nu am forma de masina :)) Am facut un blat dreptunghiular mare si mai inalt, l-am taiat in foi, le-am mai decupat si pe acelea si am "cladit" blat(insiropat), crema, visine, blat, apoi cabina din doua rinduri de blat si crema cu visine. In fata si in spate am pus cite o bucatica de blat ca sa dea denivelarile acelea la capota(sau cum s-o numi).
    Pasta originala e inchisa oricum la culoare, am pictat-o cu amestec de wilton gel negru cu pudra neagra si cu alcool,si am dat un singur rind de "vopsea" :D. Am pictat tortul aseara, am pictat linga geamul deschis, afara era racoare si alcoolul s-a evaporat relativ repede. Tortul peste noapte a stat in frigider,iar la ora 6 cind m-am trezit l-am tinut iar linga geamul deschis o ora. Aerul rece al diminetii l-a zvintat bine de tot,l-am pus inapoi in frigider si e uscat.

    La vara n-o sa mai pot jongla asa cu picturile, din cauza caldurii si a condensului :(

    RépondreEffacer
  6. Aha... Eu la 3D-uri pierd cam mult din tort pentru ca le sculptez. O sa aplic si eu metoda ta, ca pare mult mai eficienta. In schimb nu cred ca pot usca si eu torturile ca tine, din pacate... La noi parca tot timpul e aerul umed, cred ca din cauza Dunarii, dar o sa incerc, cu siguranta. Multumesc mult pentru explicatii. Te pup!!!

    RépondreEffacer