Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2011/05/28

Tort de botez pentru Kati

Am revenit la torturile cuminti si am pregatit pentru azi un tort de botez pentru buburuza-Kati :) In interior am pus blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie, crema de ciocolata cu lapte si crema de vanilie cu afine.


6 commentaires:

  1. Foarte frumos și drăgălaș! Iarăși nu mă pot abține să admir roșul care îți iese ție și pe care m-am străduit din răsputeri să îl reproduc, numai ca să descopăr că tot nu-mi iese... :(( Nu știu cum faci, cred că e ceva magie la mijloc, am văzut eu că ai și copii magicieni :P Te pup dulce, draga mea!

    RépondreEffacer
  2. :)) da, sunt mari magicieni copiii mei ;)

    Rosul e eternul colorant pulbere de la wilton, pur si simplu adaug praf pe masura ce amestec fondantul, asta e marele secret :))

    te pup!!

    RépondreEffacer
  3. Hmmmm... stai așa, de la WIlton? Eu am un colorant praf de la LB, dar e într-un borcănel de plastic pe care scrie doar în românește... Când îl amestec cu pasta, cu cât adaug mai mult, cu atât se face pasta mea praf... devine foarte sfărâmicioasă. Oare am eu pretenția să fie prea roșu și pun prea multă pudră?...

    RépondreEffacer
  4. scuze, scuze, am scris din instinct wilton in loc de LB. Tot borcanel alb de platic am si eu. Nu mi se face sfarimicioasa pasta, nu stiu ce sa zic :(

    RépondreEffacer
  5. :)) Am încercat și eu azi, din nou. De data asta am pus colorantul în apa în care am dizolvat gelatina și mi-a ieșit!!! :D Adică arată bine, că încă nu l-am folosit. Ura!!!! :)))

    RépondreEffacer