Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2009/10/05

Miine...

Miine fetita mea va implini un an.Este minunea mea,este fata mea draga,alintata si pisicoasa,iubitoare si jucausa, e  un dar de la Dumnezeu!M-am  hotarit sa o am de Craciun,acum doi ani,iar in ianuarie Dumnezeu mi-a implinit dorinta... a fost o sarcina minunata,am dansat,am mers la petreceri,am pescuit,am calatorit,am cununat,am fost cea mai fericita gravida din lume....iar pe 6 octombrie am primit-o.....nascuta prin cezariana,dolofana si frumoasa,mincacioasa si cuminte inca din primele zile,m-am indragostit  de ea in clipa in care mi-au adus-o sa o pup,cind m-am trezit din anestezie,asa cum ma indragostisem si de fratiorul ei la prima vedere ;)
Fetita mea nu a avut colici(doar vreo zece zile,deci ...nu se pune), e cea mai buna si vesela surioara,cea mai iubitoare fiica si cea care ne aminteste in fiecare zi de Mama lui G,nascuta in aceeasi zi de 6 octombrie,care miine ar fi putut implini 54 de ani daca nu ar fi avut Dumnezeu prea mare nevoie de Ea in Cer.Nu-i nimic,e bine si asa,caci de acolo de Sus a avut grija de nepotica ei in decembrie anul trecut,cind Maria a fost la un pas de moarte,bolnava  de bronsiolita acuta,laringita acuta si insuficienta respiratorie acuta...Atunci s-au adunat rugaciunile prietenilor reali si virtuali,atunci s-au adunat gindurile bune, vorbele bune puse de mortii nostri dragi acolo Sus cu rugaciunile noastre fierbinti,si s-a facut bine Fata mamei...
De atunci creste,maninca, e alaptata,e fericita, se joaca,se plimba,ride,danseaza,incearca sa scoata silabe,.ne mingiie pe obraji,ne pupa  si ne priveste cu ochii ei mari,iubitori,calzi si inocenti....

Miine e ziua ta de nastere,fetita mea iubita...ti-a promis mama ca nu va lasa niciodata sa ti se intimple nimic rau,si-si reinnoieste mama promisiunea!Tu si fratiorul tau sunteti comorile mele, sensul vietii mele,si viata mea este a voastra!

La multi ani,scumpa mea....miine...te nasti !

16 commentaires:

  1. La multi ani in avans printesa mica si frumoasa!
    Sa iti fie viata plina de fericire, noroc si sanatate!

    RépondreEffacer
  2. Multumim mult de tot,Lala-Laura!! :*

    RépondreEffacer
  3. Doamne, Mamistef ce rinduri frumoase ai putut sa scrii! mi s-au umplut ochii cu lacrimi cind am citit, inima a inceput sa-mi bata mai tare! Doar o mama este in stare sa-si exprime astfel dragostea fata de copii ei! Va doresc tot binele din lume, sinteti o familie minunata!
    si....
    LA MULTI ANI, draga Maria! sa cresti mare si sanatoasa, sa ai noroc in toate, si sa dea DD sa ai parte numai de bucurii si fericire! te pup
    cu drag, Elidia

    RépondreEffacer
  4. Multumesc mult de tot,Elidia,draga mea!sa ne fie sanatosi copiii,asta e cel mai important!te pup!

    RépondreEffacer
  5. MamiS ce cuvinte frumoase mi au dat lacrimile
    LA MULTI ANI MARIA !!! Multa sanatate , noroc si numai impliniri!

    Adytza

    RépondreEffacer
  6. la multi multi ani Mariuca draga, sa ai o viata senina si fumoasa iti doresc
    dana

    RépondreEffacer
  7. MamiS mi-au mers la suflet cuvintele tale si ochii mi s-au umplut de lacrimi.Esti o mamica minunata si ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc.
    Maria scumpa mica,iti doresc sa fii sanatoasa,sa cresti mare si sa le aduci parintilor numai bucurii.
    La multi ani,fetita frumoasa!
    Mami si tati felicitari pt minunea voastra

    Va pup cu drag
    Ralu

    RépondreEffacer
  8. Va multumesc din suflet,dragele mele!!e o zi minunata,si ma bucur nespus ca sunteti cu gindul alaturi de noi!

    RépondreEffacer
  9. La multi ani pentru frumoasa printesa si din partea noastra

    Mami si Robert :)

    RépondreEffacer
  10. Multumesc din suflet,Adriana!!!:*

    RépondreEffacer
  11. La multi ani fericiti Maria!

    RépondreEffacer
  12. La multi ani cu intarziere!
    Multa sanatate si o viata frumoasa iti urez Maria!:*:*:*:*:*


    TopS

    RépondreEffacer
  13. Te pup,Top'shor :* niciodata nu e prea tirziu,si-ti multumesc mult de tot!!!

    RépondreEffacer
  14. Stefana.....esti un om minunat.Daca toti am fi ca tine ,lumea ar fi altfel.Esti un exemplu de la care cu totii at trebui sa invatam.Iti citesc blogul si sant impresionata.M-ai facut sa si plang.Ii multumesc Liei,nasa fetitei noastre si fosta diriginta si profa de romana a mea si a lui Valentin(noi doi am fost colegi de liceu),care locuieste si ea aici in Atena casatorita si cu doi copii,deci Liei care te-a descoperit pe internet si impresionata,mi-a trimis adresa ta de blog.
    Ma bucur ca existi si sper sa ne putem cunoaste si personal.
    Cellia

    RépondreEffacer