Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/05/15

Tort "Elegance 20"

Pe 14-15 mai a avut loc la Iasi Festivalul National de Dans "Elegance 20" , cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate a clubului de dans sportiv "Elegance" .E usor de inteles ce incintata am fost cind mi s-a propus sa realizez tortul ce va fi servit participantilor in incheierea festivalului ;)
In interior,clasicele de-acuma creme de lamiie si de ciocolata cu cirese, si blat alb,insiropat din belsug cu sirop si...Teacher's ...hic...


Si cu acest tort am incheiat maratonul zilei de azi,cu patru torturi in 24h.. Respiram adiiinc si o sa vedem cu ce ma mai joc saptamina viitoare!

13 commentaires:

  1. Chiar ca trebuie sa respiri un pic!
    Daca ai nevoie de ajutoare, pot veni, sa-ti citesc bancuri, ca de tinut minte, nu ma pricep.Pretext pentru a fura meserie!

    RépondreEffacer
  2. :))))nici eu nu tin minte bancurile!!Cind imi place cite unul,ma chinui sa-l memorez si sa-l spun mai departe,si tot nimic...eh,asa suntem noi,astea cu umor spontan si de calitate(sic), n-avem nevoie de bancuri,avem umorul la purtator ...si suntem si modeste! ;))))

    RépondreEffacer
  3. Stefana, sincere felicitari !!!!
    Ai muncit cat pentru ...sapte :)
    Sunt muta de admiratie,de uimire ...toate sunt reusite !!! Bravo, bravo !
    Sa ai spor in continuare!

    RépondreEffacer
  4. Mamistef ador torturile tale... stau si ma intreb de unde atata imaginatie FELICITARI si pup boboceii pe care i-am admirat zilele trecute

    mami_mary

    RépondreEffacer
  5. Multumesc din suflet,fetelor!E multa munca,dar si bucuria e pe masura :)

    RépondreEffacer
  6. Asa eeee! Eu, totusi, tin minte 3! Le-am memorat odata, dintr-o carticica cu bancuri.Unul e cu Pinochio, unul cu un mexican si altul cu un indian si cu un prezervativ! Naaa, distreaza-te, acum, ce-am putut eu scrie.Dar, mai stii, poate vei primi comanda si de torturi cu tematica erotica!
    Ramane la latitudinea ta DACA PUBLICI!Rad de una singura, chiar m-ai binedispus.Copilul meu e la Oti, acum!

    RépondreEffacer
  7. OOOOOAU!!! Grozav!ca de obicei.Imi place si faptul ca e asezat intr-o tava .Nota 10.

    Mihi

    RépondreEffacer
  8. Multumesc frumos,tuturor!

    @GDC: uite ca AM PUBLICAT! :D

    @Mihi:multumesc,pai la peste 10 kg chiar nu mergea sa-l pun pe un platou improvizat ;)

    RépondreEffacer
  9. Arata mai mult decat elegant tortul, felicitari! Stau si ma-ntreb cum ai facut umbrele celor doi dansatori...i-ai desenat cumva pe o coala de hartie cerata, apoi i-ai aplicat pe tort? Merci!

    RépondreEffacer
  10. Multumesc,Liana10!
    Am primit de la bun inceput doua foi A4,una cu umbrele si una cu sigla clubului.Le-am reprodus pe alte foi,la scara mai mica,din ochi.Cind am crezut ca am ajuns la o dimensiune indeajuns de mica pentru umbre si decupasem un sablon,la momentul ornarii tortului am observat ca si acel sablon era prea mare.Asa ca am desenat siluetele direct pe tort,cu carioca alimentara neagra,din mina,privind cu atentie desenul original.
    La fel am procedat si cu sigla.Am exersat-o mai intii pe o alta foaie de hirtie,apoi am desenat-o cu carioci alimentare direct pe tort,cu multa atentie.

    RépondreEffacer
  11. Felicitari!
    Tine.o tot asa!

    RépondreEffacer