Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2010/05/26

Tort-surpriza pentru o mamica draga

Bon.... o prietena de la Bucuresti a vrut sa-i faca o surpriza unei prietene de la Vaslui .....si atunci a rugat-o pe prietena de la Iasi sa o ajute :)) asa ca aseara cind am aflat ca George are drum azi prin Vaslui m-am napustit (la propriu!!) in bucatarie sa fac repede un blat alb,pufos,si o crema de lamiie cu fulgi de ciocolata neagra ,iar in dimineata asta l-am ornat repede....e un tort facut in mai putin de 24 de ore,insa planuit de ceva vreme, si   ajuns adineauri la destinatara cea surprinsa si emotionata!

Sa fii sanatoasa,Alina,mamica de fetite frumoase, felicitari Ralucai pentru ideea grozava si pentru prietenia frumoasa pe care ti-o poarta! Te pupam in avans pentru 31 mai,ma bucur din suflet ca am putut sa contribui si eu la surpriza si la bucuria ta! La multi ani,fericiti si sanatosi!!!

11 commentaires:

  1. Va multumesc din tot sufletul meu.....tie pentru pricepere, rabdare si sufletul deosebit si "cuscrei" pentru ca s-a gandit la mine si pentru ca este o MAMICA si o FEMEIE speciala.
    Va pup si va iubesc din suflet.....nu am cuvinte sa va multumesc pentru gest :x
    PS: multumesc mult si domnului "curier" :P
    Alina

    RépondreEffacer
  2. Felicitari RALUCA ! in primul rand pe tine te felicit de data asta pt gestul frumos, extraordinar, imi inchipui cum s-a simtit Alina.
    Felicitari Stefana pt minunatia de tort.
    Mamiy

    RépondreEffacer
  3. frumos si dragutz gestul ralucai... felicitari raluca

    RépondreEffacer
  4. Multumesc fetelor dar Stefana este cea care a contribuit cel mai mult la aceasta surpriza.Felicitari Stefana si multumesc din suflet.

    P.S Cred ca trebuie sa gasesc o scuza la sot ca sa-mi fac drum la Iasi ca mor aici cand vad atatea tortulete superbe
    Raluca

    RépondreEffacer
  5. da raluca si stefanei trebuie sa-i multumim, dar conteaza cine a platit!!!

    RépondreEffacer
  6. Eu va multumesc pentru mesaje,ideea este a Ralucai,asa cum am spus.

    Iar daca tot a venit vorba sa analizam suma platita,pot sa te linistesc,anonim,si sa iti spun ca Raluca a platit doar ingredientele,nu am vrut eu sa accept mai mult.

    RépondreEffacer
  7. Tortul asta valoreaza mult mai mult decat niste amarati de bani...e facut din suflet de doua persoane care mai presus de toate sunt OAMENI....ceea ce e mare lucru in ziua de azi....
    Alina

    RépondreEffacer
  8. Bravo fetelor sunteti deosebite,minunate,unice....Va felicit din inima Stefana si Raluca,dar si pe sarbatorita care stiu ca a fost foarte surprinsa

    RépondreEffacer