Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal

Gâteaux uniques à Montreal / Unique cakes in Montreal


2011/08/27

Torturile de azi

Azi e o zi plina....  deocamdata pun aici primele trei torturi, urmind ca mai tirziu sa completez postarea cu al patrulea tort.

Am  realizat o reluare a tortului-leu , cu un interior de blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie si crema de iaurt cu fructe de padure.


In continuare , un alt gen de tort cu leu :) pentru Vladimir, de data aceasta e vorba de Simba  in varianta decupata-pictata. In interior tortul are blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie, crema de vanilie cu visine si crema de ciocolata.


Si un mic tort de botez pentru Rares-Andrei, un model clasic de-acum. In interior am pus blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie si crema de vanilie cu visine.


Cel de-al patrulea tort  impreuna cu mini-tortul cu numarul 5  vor merge la aceeasi petrecere si au in interior blat alb, pufos, bine insiropat cu vanilie si crema de vanilie cu fructe de padure.

4 commentaires:

  1. Ce dragalas e leutul! Foarte, foarte frumos! Nici tortul unu nu e mai prejos, cu leul perfect desenat, nici tortuletele de botez dragalase si delicate. Felicitari, Stef! :*

    RépondreEffacer
  2. Torturi din bezea cu crema de ciocolata faceti? si cam cat costa?

    RépondreEffacer